Inspiratie voor je Peru vakantie met kinderen

Afwisseling tijdens een individuele Peru vakantie met kinderen vinden wij belangrijk en dé manier om het land echt te leren kennen. Door onderstaande foto’s krijg je een goed idee van wat er zoal te zien en te doen is in Peru maar ook wat wij als Riksja Family Peru jou te bieden hebben. Laat je inspireren door wat je ziet en leest. Bekijk onze Peru-kaart voor een overzicht van alle plekken en stel je eigen individuele Peru vakantie samen. Samen met onze ervaren reisspecialisten zet je je wensen om in een vrijblijvend reisplan.

familiereis Peru - Machu Picchu2 weken Peru met kinderen - mountainbiken heilige valleiInca Trail Peru Kids - Machu PicchuAlternatieve Inca Trail - lares trail met kinderenHoogtepunten Peru met kinderen - raftenBallestas eilanden & Nazca lijnen - Peru kidsLima Peru Kids - koloniaal hotel2 weken Peru met kinderen - Arequipa

 

Vraag jouw portie inspiratie aan!

Ben je nog aan het oriënteren op Peru en aan het puzzelen waar je heen wilt? Wij delen graag onze insidertips met je: plekken die je wat ons betreft niet mag missen! Vraag onze gratis inspiratiemail aan.