Vijf redenen om met Riksja Family naar Peru te reizen

Riksja Peru Kids - Peru kinderen

Met de kinderen een reis naar Peru maken? Doen! Peru is een ideale bestemming om met tieners naar toe te gaan. Twijfel je nog? Wij geven je vijf redenen om met Riksja Family Peru op reis te gaan.

#1 Team van reizende ouders

We zijn allemaal reizende ouders, grotendeels moeders, én reisfanaten. Voordat de kinderen kwamen, reisden we al de hele wereld over en dat is met de komst van de kinderen niet veranderd. We weten dan ook uit eigen ervaring wat het is om met een gezin op reis te gaan.

Peru met kinderen - locals

#2 Individuele reizen op maat

Een reis bouwen doe je zelf aan de hand van onze Peru-bouwstenen: korte reizen van een paar dagen. Jij kiest die bouwstenen die jullie als gezin aanspreken en wij helpen je met de route en planning. Zodat jullie het maximale uit jullie reis halen. Je reist individueel, met je eigen gezin, in jullie tempo. Tijdens sommige activiteiten en in populaire periodes kom je geregeld andere gezinnen tegen, wel zo leuk voor de kinderen.

#3 Peru bestemmingsexpert

Wij, Leonie en Mariska, zijn de bestemmingsexperts op Peru en houden ons de hele dag bezig met deze afwisselende bestemming. Nee, wij zijn geen ‘reisspecialist’ die de hele wereld verkoopt, maar experts op onze eigen bestemming. We kennen het land, zijn hier zelf ook geweest, en weten dus precies welke mogelijkheden er zijn.

#4 Afgestemd op jouw gezin

En hoe je dan door Peru reist? Dat bepaal je zelf. Wij snappen als geen ander dat elk gezin een andere behoefte heeft. Zo wil de één het reistempo niet te hoog en voor de ander regelen we wat meer actie en avontuur.

#5 Highlights net even andersColca Canyon tour - familiereis tokkelen

Grote kans dat je, net als wij, op reis minder bekende plekken wilt ontdekken, maar óók de hoogtepunten wilt zien. Het worden niet voor niets hoogtepunten genoemd. Echter zijn we tijdens de reis hier en daar ook eigenwijs, door het net even anders te doen dan anderen. Zo slaap aan de rand van het Titicacameer bij een gemeenschap thuis en kijk je een dagje mee in het dagelijks leven van de Titicaca-indianen. Voor wie zin heeft in actie: in Arequipa kun je raften tussen de vulkanen en in de Colca Canyon kun je ervaren hoe het is om als een condor door de lucht te zweven. Activiteiten die leuk zijn voor tieners én ouders.

Enthousiast?

Bekijk hier onze Peru-bouwstenen of kant-en-klare Peru-rondreizen of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.