Hoe stel ik mijn reis samen?

Bij Riksja Family Peru kan je je individuele Peru reis voor je gezin samenstellen samen met een reisspecialist. Wij reizen zelf in Peru en hebben onze reizen zo samengesteld, dat je onderweg de afwisseling en ervaringen krijgt die je verwacht op een Peru reis. Bij aankomst in Lima is het prettig dat je transfer en de eerste overnachtingen geregeld zijn. Daarna reis je in je eigen tempo per bus, trein of binnenlandse vlucht verder door het land.

Rondreizen

Wil je graag een bijzondere en complete Peru reis waarbij je niet meer hoeft te puzzelen, kijk dan bij onze rondreizen. Variërend van 17 tot 23 dagen bieden we individuele reizen naar de hoogtepunten van Peru. Je verblijft in sfeervolle, verzorgde accommodaties met ouder- én vaak kindvriendelijke faciliteiten. Zo kun je slapen in een comfortabel stadshotel, hostel of koloniaal huis. Omdat je met kinderen reist, is het tempo aangepast en heb je ook tijd om dat fijne zwembad bij het hotel te gebruiken. Zo is er balans tussen rust en activiteit.

Alle rondreizen zijn altijd nog aan te passen aan je eigen specifieke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een extra nacht in een van de koloniale steden van Peru zoals Arequipa of Cusco, een verlenging van je woestijnverblijf, of juist een binnenlandse vlucht nemen in plaats van een nachtbus. We informeren je graag over de mogelijkheden, dus aarzel niet om hiernaar te vragen.

Bouwstenen

Wil je graag zelf aan de slag gaan met het bouwen van je eigen Peru reis, dan kun je kijken bij onze bouwstenen. Dit zijn korte reisprogramma’s van 2, 3 of 4 dagen door het hele land, waarbij we rekening hebben gehouden met wat oudere kinderen (8-12 jaar) en tieners. Deze bouwstenen kun je zelf, of met behulp van onze reisspecialisten, aan elkaar rijgen tot je eigen ideale Peru reis. Op onze route pagina hebben we alvast aangegeven hoe de bouwstenen tot een logische route gevormd kunnen worden.

Bij sommige bouwstenen voor wat oudere kinderen reis je afwisselend individueel, maar ook delen (bijv. tijdens een trekking) met een groepje. Terwijl je soms je eigen weg vindt, kun je zo ook andere reizigers ontmoeten. Wel zo leuk voor jezelf én de kinderen.

winkelen-cuscoVrijblijvend een reisaanvraag doen?

Je kunt via Mijn reisplan een complete rondreis samenstellen, of juist losse bouwstenen boeken. Onze Riksja Family Peru-reisspecialisten zijn zelf in Peru geweest met hun kinderen en zij helpen je graag. Je kunt ons ook een mail sturen naar: Info@Perukids.nl met daarin je wensen en contactgegevens. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen en een vrijblijvend reisvoorstel sturen. We horen daarna graag wat je ervan vindt en kunnen de reis desgewenst aanpassen aan je wensen en voorkeuren.

Riksja Family Peru-reisspecialist Leonie:

“Als twintiger heb ik met rugzak op veel van de wereld gezien. Toen mijn dochters werden geboren, was het wel even omschakelen. Opeens wilde ik letten op comfort en gas terug nemen qua reistempo. Nu ze tieners zijn, krijgen onze gezinsreizen weer een ander avontuurlijker tintje. Daarom hebben we bij Riksja Family Peru uit eigen ervaring de bouwstenen en rondreizen op verschillende leeftijden afgestemd. Zo kun je ‘meegroeien’ met je kinderen.”