Reisinformatie Peru

Op deze pagina vind je veel reisinformatie Peru die van belang is voor je vakantie. Goede voorbereidingen treffen is belangrijk wanneer je een verre reis gaat maken, zeker met kinderen. Je vindt hier tips over onder meer gezondheid op reis, veiligheid en geldzaken. Ook bij onze Riksja Family Peru-rondreizen en Riksja Family Peru-bouwstenen kun je veel nuttige informatie terugvinden.

Zelf vinden wij het leuk om ons uitgebreid in te lezen in de bestemming. Voor Peru hebben wij veel gehad aan de Lonely Planet Peru. Deze reisgids heeft veel mooie foto’s en tips voor leuke restaurants en bezienswaardigheden, zonder dat het een overdaad wordt aan praktische info. Vooral handig als je reisprogramma al vast legt, maar je zelf ter plekke nog wel op ontdekking uit wilt. Andere informatieve boeken zijn Trotter-Peru en Te gast in Peru deze zijn ook in het Nederlands geschreven, wel zo leuk ook voor de kids!

Kun je beter met koffer of met backpack reizen door Peru? Is het een probleem als je geen Spaans spreekt? En hoe zit het met de veiligheid in Peru? Wat voor kleding neem je mee tijdens de Inca Trail? Hoe koud is het op de zoutvlakten van Bolivia? 21 juni dit jaar gingen onze Peru-fanaten Leonie en Marjolein live op YouTube. In een half uur kon je ons alles vragen over het land. Gemist? Geen zorgen, bekijk hem hier alsnog terug. Staat jouw reis binnenkort voor de deur en heb je nog vragen voor vertrek? Kijk dan onze webinar terug waarin we al jouw vragen beantwoorden. Je kunt het hier terug kijken! Om deel te nemen heb je een Google-account nodig. Mocht je die nog niet hebben dan kun je die hier aanmaken.

Klik op onderstaande links voor meer algemene reisinformatie Peru:

 

Koffer of backpack?

Leonie en Marjolein beantwoorden vragen van onze reizigers.