Overnachten Peru

De kracht van Riksja Family Peru is onder meer dat we je, daar waar mogelijk, onderbrengen in karakteristieke kleinschalige accommodaties die passen bij Peru, of bij de streek waarin je bent. Dat kan een typische posada zijn: een klein hotel of pension waar de eigenaar meestal ook de manager is. Maar ook een koloniale villa, een omgebouwd landhuis of een jungle lodge. Ook kun je slapen in een klei-huisje op een eiland in het Titicacameer, of in een tentje midden in de Andesbergen (bijvoorbeeld tijdens de Inca Trail). Sommige overnachtingsplaatsen hebben iets speciaals, bijvoorbeeld een lodge aan de rivier in de Colca Canyon met eigen warmwaterbronnen.

patio-hotel-koloniaal-arequipaVerder hebben we vooral gelet op de vriendelijkheid en servicegerichtheid van het personeel, hygiëne en een goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben de accommodaties allemaal zelf bezocht en helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes. Hieronder vind je een impressie van de categorieen accommodaties die wij in onze reizen hebben opgenomen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Kamerindeling

Voor gezinnen reserveren wij, afhankelijk van de beschikbaarheid op moment van boeking, een familie kamer of twee kamers naast elkaar. De standaard familiekamers in Peru bestaan uit twee tweepersoonsbedden van ieder circa 140 cm breed. Als je twee kinderen hebt delen die samen een bed, net als jij en je partner, waardoor je gebruik kunt maken van het voordelige familietarief.